RSS Feed

Ismertető

Kedves Látogatónk!

Ez az oldal Önnel, a felhasználóval közösen végzendő interaktív múzeumi tartalomgyarapítás,  egyúttal Nógrád megye múzeumairól való élményszerű ismeretszerzés céljából jött létre.

Amennyiben úgy véli, hogy archív (néprajzi, hely-, művészet- és irodalomtörténeti, régészeti vagy akár természettudományos) témájú, tudományos értékű felvétellel rendelkezik, a fotó feltöltésével kérje a múzeumi szakma  és a felhasználó közösség véleményezését. A feltöltött felvétel – egyetértése esetén – akár egy digitális múzeumi gyűjtemény részévé is válhat!

Abban az esetben, ha véleménye szerint Ön valamilyen műtárgyat birtokol, vagy egyszerűen csak  látott valahol egy érdekes tárgyat, készítsen arról fotót, töltse fel és vitassa meg egy múzeumi szakembereket is magában foglaló felhasználói közösségen belül.

Oldalunkon a múzeumokkal kapcsolatos ismereteinek játékos bővítésére is van lehetősége. Míg kvízkérdéseinkre adott válaszaival a Nógrád megyei múzeumokkal kapcsolatos tudását mérheti meg, addig képkirakó és memória játékunk segítségével megismerkedhet a gyűjteményeinkre jellemző műtárgyakkal.

Hasznos időtöltést, jó böngészést kívánunk!

Nincs hozzászólás »

Nincsenek még hozzászólások.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.